Shopping!

Nu när min kamera är inne på reparation så får ni nöja er med dåliga webcambilder.
Här är iaf dagens shopping.
Av mamma FICK jag faktiskt ny läpp-penna (12 Fire från MaxFactor)
och ett läppstift (820 Intensely Red, också från MaxFactor).
Sen köpte jag två hårspännen med blommor samt Simpsons - första säsongen.

Nu syns ju inte läppstiftets färg ordentligt, men snyggt är det. Jättenöjd är jag!Förresten så har jag pluggat matte idag, så nu är jag klar med andra veckan av tjugo, gôtt!
Det var bl.a. därför jag unnade mig en Simpsonsbox. Gud vad jag tjatar om den. Måste. Sluta. Nu.

Hejdå.


29.1.10

Nu ska jag strax göra mig iordning och åka ner till stan för att möta mor och moster.
Vi ska väl gå runt och shoppa lite, jag funderar på att köpa en Simpsonsbox för att starta min samling!
Jag vet att mamma funderar på att köpa en läpp-penna och ett läppstift,
så vi får väl se om jag kan låna lite i framtiden!

Nu ska jag lyssna vidare på Jakob Hellman (som jag älskar)!
Såhär ser jag ut.


27.1.10

Hittade detta på någons blogg idag, minns dock inte vems.
Emil Jensen är smartast i världen.

låt ingen annan definiera vem du är, jämför dig inte med någon annan, hitta din väg och gör det så tidigt i livet som möjligt. helst innan du gjort dina gymnasieval. men stressa inte och oroa dig inte.
res mycket, upptäck världen - annars har du ingenting att minnas när du blir gammal. åk till alla världsdelar, inte bara som turist, utan luffa runt och bo med lokalbefolkningen. träffa indianer och delfiner, men akta dig för sjukdomar, våld och droger. det är jättevanligt att den som reser blir rånmördad. och vaccinera dig - även om det finns en massa sjukdomar man inte kan vaccinera sig emot och ibland är biverkningarna av vaccinet värre än själva sjukdomarna. men stressa inte. och oroa dig inte.
ät mycket vegetarisk mat, sänk ditt kolesterolvärde, men se till att få i dig alla livsviktiga proteiner och mineraler och inte minst vitamin b12. brist på b12 ger dig håravfall, depressioner och i värsta fall för tidig död. men kött är ännu värre, det ruttnar i kroppen och täpper igen dina blodkärl, vilket också är livsfarligt. men stressa inte, det gör det bara värre. och oroa dig inte.
för oro för sjukdomar kan bli en självuppfyllande profetia. så oroa dig inte. men kolla alla knölar och alla fläckar och var väldigt vaksam på minsta förändring i aptit och avföring - det kan vara något livshotande. men stressa inte, det gör det bara värre. och oroa dig inte, då blir du ännu sjukare.
börja på yoga. själen sitter i kroppen och kroppen sitter i själen. så slappna av. om du inte slappnat av innan du somnar blir din nattsömn orolig och störd nattsömn förkortar din livslängd med i genomsnitt 10 år. men sov inte bort dagen heller. sover du ett par timmar för länge varje dag försvinner mer än 50 dygn per år. och räknat då på 72 år - över 3600 dygn, det vill säga 10 år då också, helt i onödan. så sov exakt så mycket som just du behöver och sov gott. stressa inte, oroa dig inte.
ha bra självförtroende. har du dåligt självförtroende så lyser det igenom och du blir precis så ful som du tror att du är. se därför till att ha bra självförtroende, tro på dig själv när ingen annan gör det. om du har dåligt självförtroende så kommer folk att trampa på dig, behandla dig som att du var precis så värdelös som du tror att du är. det kan ta en hel livslängd att bygga upp ett gott självförtroende, det raseras på bara ett par sekunder. men stressa inte oroa dig inte, det syns på dig och ser inget vidare ut.
förträng inte dina problem och inre konflikter. om du går runt och håller allt för dig själv så hittar problemen andra kanaler. du blir sjuk både psykiskt och fysiskt. men gå inte runt och prata om dina problem, livet är alldeles för kort för att vara dyster. var lycklig, ett gott skratt förlänger ju livet. se till att ha roligt hela tiden, omge dig bara av roliga människor och var rolig själv. annars vill ingen vara med dig och ensamhet är livsfarligt, det är vetenskapligt bevisat. men lär känna dig själv och umgås mycket med dig själv för förr eller senare blir du ensam. men stressa inte, oroa dig inte.
var en god konsument, det är du som bestämmer hur världen ska se ut. så börja på din arbetsplats, på din skola, på dina barns dagis. engagera dig i allt som ger lokalt, men minst lika mycket globala konflikter för dem angår dig om jorden går under går även dina barns dagis under. så sopsortera, cykla till jobbet, spendera all fritid med familjen, engagera dig fackligt i idrott, och ha en egen hobby, stressa inte, oroa dig inte.
ärv bra gener, ha ett kreativt arbete, var i solen och akta dig för solen. ha en snygg kropp men var inte ytlig. hitta dig själv, var framåt, ta det lungt, ta för dig, visa hänsyn, ha skinn på näsan, ha kött på benen, var ödmjuk, var dig själv och anpassa dig. ärv bra gener. ät olivolja, men stek för allt i världen inte olivolja. var om dig och kring dig, ta det lungt, engagera dig, var kreativ, stressa inte, oroa dig inte, hitta dig själv, ärv bra gener, mät din mage, ha bra en bra självsyn, ta hand om andra, tänk på dig själv, stressa inte, oroa dig inte, stressa inte, oroa dig inte.
men om du aldrig stressar, så är det för att du inte vill nånting. och om du aldrig oroar dig, så är det för att du inte bryr dig. så stressa, oroa dig. det är lugnt. det tyder bara på att du är vid liv.

- Emil Jensen

26.1.10

Igår tog jag en promenad in till stan. En timme tog det...
Inte likt mig alls att gå så länge. Speciellt inte i strumpbyxor när det är kallt.
Fint var det iaf längs älven.Och såhär såg jag ut med solen i ögonen (och spilld mjölk överallt).Förresten så är det tre månader kvar till min födelsedag. Exakt.

24.1.10

Idag har jag suttit i flera timmar och valt ut och redigerat 100 bilder.
Imorrn skickar jag in dem för framkallning.
Är lite sugen på att göra en tygpåse också, när jag ändå är i farten, men jag måste spara pengar...

Här är en av de 100 bilderna som jag ska framkalla.


21.1.10

Hej, vet fortfarande inte vad som händer med min kamera.
Hoppas att den kommer tillbaka inom två veckor då jag ska till Kalmar och finaste Kajsa.

Nu sitter jag och sorterar mina bästa konsertbilder, det tar ett tag,
just nu är det bara 840 bilder i den mappen jag letar i...
Här är min favoritbild av alla jag har tagit.

Andreas Johnson.


6.1.10

Pausar bloggen ett tag då jag ska skicka in min kamera på lagning.
Kommer tillbaka när jag har bilder att lägga upp.

Puss.

4.1.10

Idag är jag inte riktigt på humör för något.
Men det blir nog bättre ikväll, ska till LLA och se Färjestad spöa Luleå.

Nu - dusch.


3.1.10

God fortsättning på det nya året!


2.1.10

Min tv är en marackas.
Musse hade ner den i golvet och nu vill jag ha en ny.