Now I'm trying to get up, but the second cut was deeper than ever.

Har precis kommit hem efter en underbar konsert på Båten. Timo Räisänens turnéstart. Det märktes att han och hela bandet var superpeppade allihop, precis som jag! Blev lite förvånad när det var en ny basist, dvs. inte sötJoel utan en man med mörkt jättelångt hår. Tokigt värre. Scenen var den minsta jag nånsin sett men det var fint för jag stod längst fram närmast Timo och fick nästan ducka för gitarren ibland. Asbra spelning, önskar jag kunde hänga med under hela turnén men har varken pengar eller tid. Så himla typiskt att allt är samtidigt. Men men, jag fick iaf se honom nu och fick uppleva den där känslan som gör att jag fattar varför jag vill leva.

Köpte nya och förra vinylen eftersom de var rätt billiga (150:-/st) och för att jag fick dem signerade. Älskar ju förra albumet så jag kände att jag måste ha det på vinyl liksom. Sista inköpet den här månaden förhoppningsvis (mmm, härliga självdisciplin...).
Äh, såhär ser jag ut just nu innan sminket ska av eftersom jag vill sova nu, nu nu. och förresten,tips på vad man ska göra om man är mörk under ögonen och ska ut på galej: sätt dit strass! Det döljer (eller framhäver på ett bra sätt) de mörka ringarna!
Godnatt!


Jag bad John Blund ta med mig hem för nu hade jag sett nog och jag visste redan vart jag skulle hamna när jag dog. Så jag vaknade i min säng på morgonen och gick ut i luften på en promenad.

Mardrömmarna fortsätter. Drömmer att jag blir påkörd men känner inget. Har liksom gett upp. Inte kul alls faktiskt.

Men som att be för ingenting och som att knäppa utan händer. Vi liksom väntar på en vårdag i november.

Mitt liv just nu: Varm belgisk choklad, satsumas och en stor hög med olästa tidningar (bl.a. Illustrerad vetenskap, Nemi, Miss World, Sonic och Filter.)


Ta mig till kärlek ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans.

Här är fina porträttet jag fick av Linda!


Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Idag har jag varit på stan med fina Linda och fikat chailatte (guds alla rikedomar i en kopp) på Waynes samt shoppat.
Numera är jag the coupon lady för att jag hade värdecheckar, trisslotter att lösa in och rabattkuponger med mig.
Dessutom råkade jag få för mycket tillbaka när jag köpte vantar, hehe...
Utöver det så hittade jag en femtilapp mellan mitt leg och mitt busskort (win!) och 59:- att lösa in på coop för att jag har pantat flaskor.
Linda följde med hem en sväng och vi pratade om hur tokigt det kan bli när man kommer till ett annat land. Typ när en engelsman testar snus
här. Rätt osmart att inte ta portionsnus när man ska prova för första gången. Inte för att jag nån gång testat, men ändå.
Sen hade hon även med sig finaste tavlan till mig! Kan vara så att jag är lite narcissistisk eftersom hon målat av mig, men den är så sjukt fin. Jag hade tänkt att ha den på mitt rum men min kära mor ville ha den i vardagsrummet ett tag = bra betyg eftersom min mor inte är så mycket för tavlor och sånt!

Såhär ser jag i varje fall ut idag!Nu ska jag se The Big Bang Theory och sen sova, förhoppningsvis blir det en fin dag imorrn också!

Love will turn you around.

Hej!


Det glittrar så gnistrande vackert, i ån, det kvittrar så lustigt i furen. Här ligger jag lat som en bortskämd son i knät på min moder naturen.


Love betyder kärlek på engelska.

Det här sitter jag med just nu. Ska pilla lite mer på ett intro så kommer den nog upp här senare i natt eller imorrn!


Liv. Död.

Drömmer mardrömmar om att jag låter folk slå mig på käften så jag faller ner på marken och låter mig sparkas på tills tänderna flyger ut.
Känner ingenting. Bara tittar dem i ögonen medan de knyter nävarna och slår några slag till.

Didn't we almost have it all? When love was all we had worth giving. The ride with you was worth the fall, my friend. Loving you makes life worth living.

Anledningen till den låga uppdateringen här (okej den kanske inte är jättelåg men jag vill kunna orka blogga mer) är att det är en såndär dålig period nu. Det känns som att jag är helt ensam och inte har några vänner, trots att jag har flera superfina bra vänner som är duktiga på att lyssna och peppa mig.

Jag oroar mig för pengar och börjar väl kanske inse att jag kommer vara utomlands flera hundra mil bort i fem veckor över både jul och nyår. Mina finaste högtider. Jag kommer inte vakna upp på julaftonsmorgonen och ta en limpmacka med apotekets senap och ett glas julmust. Inga lussekatter eller pepparkakor. Ingen ris à la malta, inga köttbullar. Jag kommer inte ens pynta nån gran i år. Inte ta upp de gamla fåglarna som satt i mormors gran när jag var yngre. Inte plocka upp smällkaramellerna som legat i samma H&M-påse så länge jag kan minnas.
Jag kommer inte kunna pussa på mina katter på över en månad och jag kommer inte ens få en puss på pannan av min mamma varje dag. Kommer inte kunna få en julaftonskram av min pappa.

Jag kommer inte fira nyår med Frida som jag gjort nästan alla år sen vi lärde känna varann. Kommer inte kunna pussa på henne och krama henne på det där sättet som bara vi kan kramas. För att hon är precis rätt längd för mig. För att vi liksom passar ihop.
Ingen champagne eller cava. Inga tomtebloss

Jag har i flera dagar varit så nära gråten som det går.
Tagit lugnande medicin och lyssnat på låtar från Mando Diaos kommande album. Varit vaken på nätterna och sovit på dagarna. Möblerat om. Fått dåligt samvete för att det ligger smutsig tvätt i hela badrummet som borde tvättas. Varit frustrerad över att det är minst ett år och nio månader tills jag kan få påbörja en utredning om en eventuell diagnos. Stirrat på högen av kartonger och lådor som samlats mitt i mitt rum och hoppats att den skulle rensa sig själv. Fått ångest för att jag inte har lagt upp saker på tradera som jag borde. Tagit mer lugnande. Legat i fosterställning och tänkt på låten Tusen dagar och önskat att någon kunde ta mig tusen dagar härifrån. Velat ha någon att vakna upp bredvid varje dag. Vem som helst. Tittat på mig själv i spegeln och avskytt mig själv. Inte duschat på en vecka. Plågat mig själv med att titta på fina saker på nätet som jag inte har råd med.

Vet inte vad jag ska göra med mitt liv just nu. Orkar inte ta tag i nåt. Vill bara att ett mirakel ska ske så någon kommer och rycker upp mig ur sängen och säger Hallå, nu drar vi ut och tar en kopp te och sen åker vi hem till mig och ser en film.

Och det är, som det vore min faders röst, när han ännu var lycklig och ung, innan sången blev tyst i hans dödssjuka bröst och hans levnad blev sorgsen och tung.

Nu har jag hämtat ut mitt pass och är faktiskt rätt nöjd! Man fick ju varken le eller visa tänderna och dessutom skulle man ju titta rakt in på en prick så det är därför jag ser lite skelögd ut... Jag försökte se så lite ful ut som möjligt och det blev helt okej!


All I want to say is that, they don't really care about us.

SÅ. HIMLA. HÄFTIGT.


Jag har beslutat mej. Jag har ställt in mej på. Jag har bestämt mej för att älska dej.

Fick hem dessa från Stockmann idag. Älskar dem. De passar utmärkt ihop med dessa.Som i en strömvirvel, jag är ett sjunkande skepp. Allt försent förstod jag, vad det är som skett.

Okej typ världens sämsta bild, men det syns iaf att jag har satt upp fler bilder på väggen i mitt badrum.
Det är ganska svårt att fota med tanke på att badrummet är typ 2kvm stort...
Nu är det iaf mysigare att sitta därinne och kissa, lösa sudoku, sminka sig eller borsta tänderna!


Oh, girl, we are the counted can't you see? We are the numbers you and me.

Äntligen är den här! Vinterns Muminmugg. Åh, den är så fin att det inte går att beskriva med ord.
Den ska upp på finhyllan direkt!